Loop online met ons mee!

Avondvierdaagse Geldrop groot succes

Van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juni hebben bijna 2.100 wandelaars uit Geldrop en omstreken deelgenomen aan de Avondvierdaagse Geldrop. Op vrijdag zijn alle deelnemers met bloemen en snoep binnen gehaald op de Via Gladiola. Deelnemers, vrijwilligers en sponsoren hebben het spektakel tot een groot succes gemaakt.

De routes brachten de wandelaars ook dit jaar weer naar alle windrichtingen van Geldrop. Door de bossen, over de stoep, langs het water en soms zelfs door gebouwen. Zo zijn de deelnemers bijvoorbeeld op dinsdag dwars door het Strabrecht College gelopen. Op vrijdag liep de route voor het eerst dwars door het nieuwe pand van Rabobank Dommelstreek. De vierdaagse was vooral zonnig en warm. Op vrijdag hebben bijna 2.100 lopers kort na de start een fikse bui getrotseerd. De zonnige afsluiting tijdens de Via Gladiola en feestelijke prijsuitreiking was dan ook meer dan welkom en door de wandelaars dik verdiend!

Zoals ieder jaar is ook dit jaar het evenement gesloten met de prijsuitreiking op de Heuvel. Dit zijn de grootste prijswinnaars van de Avondvierdaagse 2015: De 3e prijs, mede mogelijk gemaakt door De Kinderkamer, is gewonnen door de St. Jozefschool. Zij wonnen tevens de K(r)oningsbeker, aangeboden door De Grabbelton, door op vrijdag groots en origineel om te gaan met het thema ‘dieren’. Het Klokhuis heeft de 2e prijs gewonnen, welke is gesponsord door het Strabrecht College. De Sportiviteitsprijs van Van Stratum Techniek B.V. ging dit jaar naar De Doorzetters. De Branding scoorde op het vlak van milieu, eenheid en originaliteit het hoogste en is de winnaar van de 1e prijs, aangeboden door Rabobank Dommelstreek.

We kijken terug op een zeer geslaagde Avondvierdaagse. De organisatie bedankt hiervoor alle vrijwilligers, deelnemers en sponsoren. Kun jij geen genoeg krijgen van de Avondvierdaagse Geldrop? Houd de website in de gaten (ook voor foto’s) en volg ons op Facebook en Twitter!

Reageren is niet mogelijk.