Loop online met ons mee!

Avondvierdaagse Geldrop nu vitaler dan ooit!

Op dinsdag 7 juni gaat de Geldropse Avondvierdaagse weer van start! Dit sportieve spektakel wordt vrijdagavond 10 juni groots afgesloten in de Stationsstraat en op de Heuvel in het centrum van Geldrop. En dankzij Rabobank Dommelstreek is meelopen nu nóg leuker!

De inschrijvingen zijn al enige tijd in volle gang. Tót 3 juni kun je je als individuele loper nog inschrijven tegen gereduceerd tarief op deze website onder ‘Inschrijven’. Dankzij Rabobank Dommelstreek zijn de inschrijfkosten lager dan ooit. Rabobank steunt de vitaliteit van de deelnemers en betaalt €0,50 van jouw inschrijfkosten als je mee loopt voor een medaille. Het evenement vindt plaats van 7 tot en met 10 juni van 18.00 uur tot 21.00 uur. Het startschot wordt iedere dag om 18.30 uur gegeven. Op woensdag 8 juni is het terrein vanaf 18.15 uur geopend, in verband met de markt. Iedereen is op vrijdag vanaf 19.45 uur van harte welkom om het defilé in de Stationsstraat te aanschouwen en de prijsuitreiking op de Heuvel in het Centrum bij te wonen.

Meelopen is niet alleen super gezellig, het is ook hartstikke goed voor je en helpt je om vitaal te worden en te blijven. Rabobank Dommelstreek helpt je daar graag bij en sponsort daarom een deel van jouw inschrijfkosten wanneer je mee loopt voor een medaille. Deelnemen kost dit jaar (vóór 3 juni) maar €2,50 voor deelnemers met een medaille (€1,- zonder medaille). Inschrijven kan al online, op deze site vind je ook meer informatie over het evenement, en over de inschrijfkosten na 3 juni.

Verkeersveiligheid

Een dringend verzoek voor de verkeersveiligheid: de organisatie vraagt alle automobilisten om tijdens de Avondvierdaagse extra alert te zijn tussen 18:00 en 21:00 uur omwille van vele kinderen die uit de verschillende wijken naar het startpunt komen, na afloop weer naar huis gaan en onderweg op verschillende plaatsen oversteken.

Er wordt verzocht om zo veel mogelijk met de fiets te komen en deze te stallen op de daarvoor ingerichte plaatsen (voor het gemeentehuis en in de bewaakte fietsenstalling) en nadrukkelijk niet op De Heuvel. Wanneer men kinderen wil brengen met de auto, ken men hen afzetten ter hoogte van de oude postkantoor. Het parkeerterrein aan de Heuvel zal vanaf 17:30 uur gesloten zijn.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Wij willen u informeren over de verkeersmaatregelen die de organisatie zal moeten nemen bij een evenement van deze omvang en vragen hiervoor uw begrip.

  • vanaf 17:30 uur geldt een parkeerverbod op het parkeerterrein aan De Heuvel;
  • tussen 17:30 en 21:00 uur geldt een parkeerverbod, een verplichte rijrichting en een verbod om stil te staan rondom de Groene Heuvel;
  • op vrijdag 10 juni tussen 19:30 en 20:30 uur wordt de Stationsstraat afgesloten voor alle verkeer in verband met de intocht “Via Gladiola”.

Het evenement

Zoals altijd heeft de organisatie ook dit jaar weer haar uiterste best gedaan om er een uniek en onvergetelijk evenement van te maken voor alle deelnemers. Laat je dit jaar weer verrassen! Zo zul je onder andere zien dat er, met dank aan onze sponsoren, een prachtig podium zal staan op De Heuvel!

Reageren is niet mogelijk.