Loop online met ons mee!

Inschrijven

Inschrijven voor het evenement kan vanaf 1 april 2018. Scholen en groepen vanaf 10 personen kunnen collectief inschrijven. Vertegenwoordigers van de scholen en groepen worden uitgenodigd voor een informatieavond op woensdagavond (nog niet bekend). Hier wordt ook het inschrijfpakket uitgereikt. Wilt u ook worden uitgenodigd, stuur dan een e-mail aan deelnemers@a4d-geldrop.nl

Individuele deelnemers of kleine groepen kunnen zich op verschillende manieren inschrijven, namelijk: via deze website vanaf 1 april 2018. Tevens bestaat de mogelijkheid op de eerste dag van het evenement in te schrijven. Voor individuele deelnemers en kleine groepen raden wij aan in te schrijven via de website. De inschrijfkosten voor vóórinschrijving zijn lager en u krijgt het startbewijs voor de eerste dag direct toegezonden zodat u voorafgaand aan de start nergens op hoeft te wachten.

Begeleiding

Kinderen onder de 12 jaar mogen niet zonder begeleiding deelnemen aan de Avondvierdaagse. Zonder inschrijving van een volwassene (18 jaar of ouder) kan een kind niet inschrijven! Bovendien moet er minimaal 1 begeleider per 5 deelnemende kinderen meelopen (en inschrijven).

Inschrijfgegevens

Voor de inschrijving hebben we uw naam, adres en geboortedatum nodig. Zonder het doorgeven van deze gegevens is inschrijven niet mogelijk omdat deze gegevens noodzakelijk zijn voor de toepasselijke verzekering (en de controle van de leeftijd van kinderen en begeleiders zoals hierboven aangegeven).

Startbewijs

De inschrijving omvat een startbewijs voor vier dagen, verzekering voor deelname, traktaties en een herinnering (medaille). Voor degene die geen waarde hechten aan de herinnering is het mogelijk om zonder herinnering in te schrijven.

Tarieven

De netto tarieven voor vier avonden wandelplezier zijn, mede dankzij sponsoring door de Rabobank Dommelstreek in het kader van vitaliteit, hiermee geworden:

Voorinschrijvingen (vóór 1 juni)
– Met herinnering 3,00 euro
– Zonder herinnering 1,50 euro

Na-inschrijvingen (op of na 1 juni)
– Met herinnering 4,00 euro
– Zonder herinnering 2,50 euro

button-download-formulier

De digitale inschrijving is gesloten. Na-inschrijven kan nog tijdens het evenement vanaf 17.45 uur.