Loop online met ons mee!

Avondvierdaagse Geldrop groot succes

Van dinsdag 3 tot en met vrijdag 6 juni hebben bijna 2.000 wandelaars uit Geldrop en omstreken deelgenomen aan de Avondvierdaagse Geldrop. Op vrijdag zijn alle deelnemers met bloemen en snoep binnen gehaald op de Via Gladiola. Deelnemers, vrijwilligers en sponsoren hebben het spektakel tot een groot succes gemaakt.

De routes brachten de wandelaars ook dit jaar weer naar alle windrichtingen van Geldrop. Door de bossen, over de stoep, langs het water en soms zelfs door gebouwen. Zo zijn de deelnemers bijvoorbeeld op dinsdag dwars door het Strabrecht College gelopen. Bijna 2.000 lopers hebben de eerste dagen flink wat regen getrotseerd. De zonnige afsluiting op vrijdag was dan ook meer dan welkom en door de wandelaars dik verdiend!

Zoals ieder jaar is ook dit jaar het evenement gesloten met de prijsuitreiking en dit keer vanaf een vernieuwd podium. Dit zijn de grootste prijswinnaars van de Avondvierdaagse 2014: De 3e prijs, mede mogelijk gemaakt door De Kinderkamer, is gewonnen door de Het Klokhuis. De Sint Jozefschool heeft de 2e prijs gewonnen, welke is gesponsord door het Strabrecht College. Zij wonnen tevens de K(r) oningsbeker, aangeboden door De Grabbelton, door op vrijdag groots en origineel om te gaan met het thema WK voetbal. De Sportiviteitsprijs van Van Stratum Techniek B.V. ging dit jaar naar De Doorzetters. De Branding scoorde op het vlak van milieu, eenheid en originaliteit het hoogste en is de winnaar van de 1e prijs, aangeboden door Rabobank Dommelstreek.

We kijken terug op een zeer geslaagde Avondvierdaagse. De organisatie bedankt hiervoor alle vrijwilligers, deelnemers en sponsoren. In het bijzonder Rabobank Dommelstreek. Kun jij geen genoeg krijgen van de Avondvierdaagse Geldrop? Volg ons dan op facebook en twitter!

Reageren is niet mogelijk.